Reviews

Wat vind je van Maxima4men? Doet het wat het belooft te doen? En hoe goed voel je je sinds je het gebruikt? Goed om te weten. Belangrijk om te delen. Dus heb je een mening over Maxima4men? Mail ‘m naar info@maxima4men.nl

 

 

 

 

 

 

Speciaal voor zijn persoonlijke blog voor mannen testte Jan Willem Huffmeijer Maxima4men en schreef er een toffe review over. Het hele verhaal lees je op B4men.nl  Zijn persoonlijke ervaring lees je hieronder. 

Jan Willem Huffmeijer: “Inmiddels gebruik ik Maxima4men alweer een paar weken. Ik ben persoonlijk altijd wat voorzichtig met allerlei claims maar het product bevalt mij wel goed. Ik gebruik het graag voordat ik ga sporten omdat ik echt het gevoel krijg dat het mij helpt om harder te trainen. Of het echt libido verhogend is weet ik eerlijk gezegd niet. Mijn dochter en vrouw liggen de laatste tijd veel in het ziekenhuis en dan wordt het uittesten van het libido wat lastig. Althans, ik kan het wel testen maar dan wordt mijn vrouw boos. Daarnaast kan het wel mijn libido verhogen maar dan moet ook je partner hier iets mee kunnen. Het libido van vrouwen schijnt over het algemeen toch iets lager te liggen ? Ik heb van nature een hoge bloeddruk en ik merkte wel dat ik voorzichtig moet zijn om naast dit drankje nog veel meer cafeïne houdende dranken drinken. Daarmee geef ik zeker aan dat ik merk dat Maxima4men echt wel iets doet in mijn lichaam.”