FAQ

Hoeveel zakjes zitten er in één doosje MAXIMA4MEN?

In elke verpakking Maxima4men zitten 4 sachets. Doe de inhoud van 1 sachet in een mok. Kook 200 ml water en voeg dat toe. Even roeren, (blazen) en drinken. Aanbevolen: Elke 2-4 dagen, 1 sachet. Met één doosje Maxima4men kun je je prestaties dus zo’n 3 weken maximeren!

Heeft MAXIMA4MEN ook bijwerkingen?

We hebben allerlei laboratoriumtesten uitgevoerd om er zeker van te zijn dat Maxima4men dezelfde bijwerkingen heeft als het drinken van een glas water. Inmiddels zijn we er zeker van. Er zijn géén negatieve bijwerkingen zoals hoofdpijn, of een gejaagd gevoel! Neem dat maar van ons aan.

Waarom wordt Tongkat Ali koffie ook wel 'SeksKoffie' genoemd?

Tongkat Ali is ook wel bekend als de Aziatische Viagra omdat het je seksuele prestaties verhoogt. Tongkat Ali werkt erectie-verhogend, zorgt voor meer seksdrift en verbetert je seksleven!

Kan ik het elke dag drinken?

We raden dagelijks gebruik van Maxima4men af. Simpelweg omdat je het niet elke dag nodig hebt. Het is namelijk krachtig genoeg (afhankelijk van je persoonlijke stofwisseling) om het eens in de 3 á 4 dagen te drinken. Elke verpakking bevat 4 sachets waarmee je je prestaties zo’n 3 weken kunt maximeren!

Is MAXIMA4MEN halal?

Maxima4men is gecertificeerd door het Department of Islamic Development Malaysia (JAKIM). Deze instantie is verantwoordelijk voor de Halal certificering in Maleisië. De huidige Halal-status wordt continu gemonitord.

Waar komen de ingrediënten vandaan?

Wij kopen onze ingrediënten in bij bedrijven die aan de hoogste eisen voldoen op het gebied van kwaliteit, prijs en leveringsvoorwaarden. Onze procedures en inkoopactiviteiten zijn afgestemd en in lijn met de wereldwijde (Halal-)normen.

Waar smaakt het eigenlijk naar?

Arabica Koffie bepaalt de smaak van Maxima4men. Om de bittere smaak van Tongkat Ali te verbloemen hebben we daar nog suikerriet aan toegevoegd. En –al zeggen we het zelf- het resultaat mag er wezen. Probeer het zelf maar eens. Je zult positief verrast zijn. Zoveel is zeker.

Op welk moment van de dag kan ik MAXIMA4MEN 't beste drinken?

Als je het aan ons vraagt, zeggen we: drink Maxima4men in de ochtend. Dan maak je meteen een goede start van de dag, heb je er maximaal profijt van en kun je er de hele dag op door. Volle kracht vooruit!