About

Sekskoffie, Sportkoffie, Powerkoffie. Maxima4men geeft je libido een boost met Tongkat Ali, Epimedium en Cordyceps. Het zorgt voor meer kracht en energie bij alles wat je doet. Met Maxima4men haal je het maximale uit jezelf. Dus haal eruit wat erin zit. In de sportschool, in je werk, 
in je relatie, in bed… Hoe dan ook. Waar dan ook. Wanneer dan ook!

 
 
Tongkat Ali
Tongkat Ali extract komt van de wortel van de Tongkat Ali boom (Eurycoma longifolia) die groeit in Zuid Aziatische landen als Maleisië, Indonesië en Thailand. Tongat Ali Is een natuurlijke testosteron booster die de productie van testosteron, op een veilige manier, verhoogt. Dit kan leiden tot vele positieve effecten.
 
 
Spiermassa
Omdat Tongkat Ali invloed op de productie van testosteron kan hebben, is het geliefd bij mannen die veel sporten. Vooral bij gewichtheffers en body builders is het populair omdat het de sportprestaties aanzienlijk verbetert en omdat het de mogelijkheid biedt om extra vet te verbranden en aan spiermassa te winnen.
 
Aphrodisiac
Tongkat Ali is ook bekend als de Aziatische Viagra omdat het je seksuele prestaties verhoogt. Consumptie van Tongkat Ali werkt erectie-verhogend en regelmatige gebruikers ervaren een verhoogde seksdrift en een langer durende erectie. Kortom; Tongkat Ali zorgt voor een beter seksleven!
 
Testosteron
Tongkat Ali ofwel Eurycoma Longifolia Jack heeft een gunstige invloed op de hormonenproductie van het lichaam. Dit kan leiden tot een verhoogde vitaliteit. Meer kracht, energie en zelfvertrouwen. Tongkat Ali als superfood werkt libido-verhogend en kan zowel de sport- als de seksprestaties verbeteren.
 
 
 
EPIMEDIUM
Epimedium (Elfenbloem) is een supplement dat al sinds jaar en dag wordt gebruikt (vooral in China) als medicijn om de levenslust te verhogen. Om verouderingsverschijnselen tegen te gaan. En om de geslachtsdrift op te wekken. Vandaar dat Epimedium ook wel ‘Horney Goat Weed’ wordt genoemd.
 
 
CORDYCEPS
Cordyceps is een kostbare medicinale paddenstoel die al meer dan 2000 jaar als tonicum wordt gebruikt om de gezondheid en vitaliteit te verhogen, veroudering tegen te gaan en vermoeidheid, verminderd libido en impotentie te behandelen. Cordyceps is sinds 1964 officieel geclassificeerd als geneesmiddel in de Chinese farmacopee.
 
 
CAFFEÏNE
De smaak van Maxima4men wordt bepaald door 100% Arabica koffie. Mooi meegenomen is dat caffeïne de prestaties verbetert en vermoeidheid verdrijft. Cafeïne is een stimulerend middel dat je lichaam in een toestand van hyperalertheid brengt. Topsporters zijn er dol op.